اسلاید1 اسلاید2

اسلاید2

sdh

نکته های بهداشتی

diabetes2آزمایش سالیانه قند خون می تواند راهی برای جلو.گیری از ابتلای شما به بیماری قند خونه باشد. با هزینه های ساده آزمایش خون خود را از هزینه های آتی درمان راحت کنید.
سخن مدیریت
dr alamiاز بی توجهی مسئولین به توزیع نان بدون مجوز و غیر بهداشتی در فروشگاه ها مواد غذایی شدیدا انتقاد می کنم. س از ممنوع شدن توزیع نان در فروشگاه ها برخی از افراد که خودشان توزیع کننده این نان ها بودند و منافعشان در خطر بود به این موضوع اعتراض نمودند و این در حالی بود شهروندان هیچ مشکلی در تهیه نان از نانوایی ها نداشتند. س از ممنوع شدن توزیع نان در فروشگاه ها برخی از افراد که خودشان توزیع کننده این نان ها بودند و منافعشان در خطر بود به این موضوع اعتراض نمودند و این در حالی بود شهروندان هیچ مشکلی در تهیه نان از نانوایی ها نداشتند.
278x156 equal images akhbar 1395 Khordad Gonabad.Komite tahghighat danesjoiyسه مقاله علمی پژوهشی از دانشجویان عضو کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در یازدهمین کنگره پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی شرق کشور  به عنوان مقاله برتر انتخاب شد.
به گزارش وب‌دا، سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: کنگره پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی شرق کشور هر ساله در یکی از 11 دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی عضو منطقه دانشگاه های شرق کشور برگزار می شود که این کنگره امسال از 28 لغایت 30 اردیبهشت ماه در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برگزار گردید.
علی دلشاد نوقابی افزود: در این کنگره تعداد 19 مقاله از مقالات ارسالی دانشجویان این دانشگاه شامل 6 سخنرانی  و 13 پوستر پذیرفته شد که بعد از دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بیشترین تعداد مقالات بود.
وی با بیان اینکه در طی مدت 3 روز برگزاری این کنگره، مقالات مختلفی در محورهای علوم پایه و داروسازی، پزشکی بالینی، پرستاری و مامایی، پیراپزشکی، دندانپزشکی و محور ویژه حاشیه نشینی ارائه گردید که پس از داوری مقالات توسط داوران، سه مقاله از سه دانشجوی اعزامی دانشگاه شامل یک مقاله از دانشجویان رشته پزشکی، یک مقاله از دانشجویان رشته کارشناسی پرستاری و یک مقاله از دانشجویان رشته کارشناسی مهندسی بهداشت محیط جزء مقالات برتر کنگره انتخاب گردید و با اهدای لوح تقدیر، تندیس و جوایز نقدی از آن‌ها قدردانی شد.
 علی دلشاد تصریح کرد: در مراسم اختتامیه این کنگره دکتر ابراهیم میری مقدم رئیس شورای راهبردی شرق کشور، کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد را یکی از کمیته‌های فعال و توانمند در شرق کشور برشمرد و از همکاری فعال این کمیته و ارسال 48 مقاله پژوهشی و همچنین حضور فعال دانشجویان این دانشگاه در کنگره تشکر و قدردانی کرد.
علی دلشاد موفقیت های این کمیته از جمله کسب رتبه دوم در جشنواره علوم پزشکی رازی در دو سال متوالی و درخشش دانشجویان این دانشگاه در همایش‌های کشوری و منطقه‌ای را مدیون حمایت‌های همه جانبه دکتر احمدی رئیس دانشگاه، دکتر محمدپور معاون تحقیقات و فناوری، دکتر محمدزاده مدیر پژوهشی دانشگاه و تلاش‌های دانشجویان فعال و علاقه مند کمیته تحقیقات دانشجویی دانست.

فرم ثبت نام در دوره ها
فرم ثبت نام در مرکز
فرم آنلاین برگزاری سمینار پژوهشی

بهداشت غذایی و زندگی