کارگاه مجازی کار با spss و آزمون های آماری ایران

به همت مراکز تحقیقاتی دانشگاه با همکاری انجمن علمی- دانشجویی رادیولوژی مدیریت تعالی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی گناباد کارگاه آموزشی " کار با SPSS و آزمون های آماری آن" به صورت مجازی برگزار شد.

معاون پژوهشی مرکز تحقیقات  دانشگاه با اعلام این خبر گفت: این کارگاه در طی چهار جلسه در روزهای یکشنبه و سه شنبه متوالی با تدریس مهندس نسیم خواجویان، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقای سلامت برگزار شد.

وی ادامه داد: در این دوره مجموعا 80 نفر از دانشجویان علاقه‌مند به یادگیری مبانی آماری مربوط به پژوهش در این کارگاه شرکت کردند.

خانم دکتر فاطمه هادیزاده اضافه کرد: هدف از برگزاری این کارگاه، طبق نیاز سنجی از دانشجویان، کمک به رفع مشکلات آنها در زمینه نوشتن و تحلیل و اقدام طرح‌های پژوهشی به دلیل اهمیت بالای مبحث نمونه گیری و ثبت و تحلیل آن در یک طرح پژوهشی است.

ایشان اذعان کرد: در این کارگاه علاوه بر تعریف متغیرها و ورود داده‌ها ، در خصوص توزیع فراوانی، شاخص های آماری، رسم نمودار، آزمون نرمالیتی و مقایسه میانگین در دو جامعه و آزمون ANOVA و کای دو مطالبی بیان گردید.

لازم به ذکر است نرم افزار SPSS معروف ترین و پر استفاده ترین نرم افزار آماری در کشور بوده که محاسباتی نظیر آمارهای توصیفی مانند میانگین، میانه، نما، واریانس، ضریب تغییرات، ضریب چولگی، برجستگی، رسم نمودارهای آماری و همچنین قالب بندی خروجی را انجام می دهد که در انجام پروژه‌های تحقیقاتی کاربرد فراوانی دارد.

1399/11/04