مشارکت مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت (SDH) گناباد در برگزاری بیست و دومین کنکره سالیانه دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور در سال 1400

مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت (SDH) گناباد در برگزاری بیست و دومین کنکره سالیانه دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور در سال 1400 مشارکت دارد.

دانشگاه علوم پزشکی گناباد از سوی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت متبوع بعنوان میزبان  بیست و دومین کنکره سالیانه دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور در سال 1400 انتخاب شد.

این کنگره در تابستان سال 1400 برگزار می گردد. عوامل اجتماعی موثر بر سلامت یکی از محور های اصلی همایش می باشد و مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت (SDH) در دبیرخانه اجرایی و کمیته علمی کنگره مشارکت خواهد داشت.
همچنین اولین جشنواره کشوری عکس عوامل اجتماعی موثر بر سلامت (SDH) به ابتکار مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت (SDH) دانشگاه علوم پزشکی گناباد همزمان با این رویداد ملی برگزار می گردد.

1400/01/14