عقد تفاهم نامه همکاری های علمی، پژوهشی با مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت مشهد

در پی بازدید آقای دکتر جوان نوغابی معاون پژوهشی مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت  دانشگاه علوم پزشکی مشهد از مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت گناباد موفقتنامه همکاری های پژوهشی بین مراکز تحقیقاتی صورت پذیرفت.

دکتر رضا اسماعیلی  ریاست مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت با اشاره  به همکاری های منقابل در زمینه های علمی- پژوهشی، به ایجاد شبکه مراکز تحقیقاتی حوزه عوامل اجتماعی موثر بر سلامت، مشارکت در انجام پروژه های تحقیقاتی، برگزاری کارگاه ها و همایش ها و استفاده از تجربیات و دانش همکاران مراکز تحقیقاتی را از مهم ترین اهداف این تفاهم نامه ذکر کردند.

ایشان خاطرنشان کردند: اهمیت ایجاد ظرفیت های  و فراهم شدن بستر مناسب جهت همکاری های موثر بین مراکز تحقیقاتی  می تواند نقش بسزایی در افزایش اثر بخشی اجتماعی ، تولیدات علمی و پژوهشی  مراکز تحقیقاتی کلان منطقه ایفا نماید.

1400/01/25